ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

Την κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί θα είμαστε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τους Kalamatata freespace art cooperativa, την ομάδα της Ανοιχτής Συνέλευσης στήνοντας κάποια διαφορετικά ,λίγο, Χριστούγεννα...!

Δηλαδή τί ακριβώς;;;;;;

α. Οι freespace, δουλεύοντας πάνω στο RETHINK project (κλικ) συγκινήθηκαν στην θέα κάποιων ταλαιπωρημένων ζαντών που τους δείξαμε και αποφάσισαν να τις ῾῾ξεκουράσουν῾῾κάπως δημιουργώντας ένα..."ζαντόδεντρο", (=χριστουγεννιάτικο ´δεντρο από ζάντες ποδηλάτου)
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να μας βοηθήσει να στολίσουμε το ῾῾ζαντόδεντρο῾῾ αυτό, κρεμώντας διάφορα "άχρηστα πράγματα''(=στολίδια), τα οποία όμως εμείς θα μετατρέψουμε σε χρήσιμα!! (Πώς;;;....μυστικό! Ελάτε για να δείτε!)
β. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, (κλικ) θα στήσει περιβαλλοντικά παιχνίδια σε σχέση με την ανακύκλωση και την επανάχρηση!!!
Αν δεν μάθει το παιδί από μικρό....μετά ...Β-ράστα!

γ. Η ῾Ἁνοιχτή Συνέλευση῾, (κλικ)῾θα στήσει ένα υπαίθριο ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι!!!!!
Το 1ο ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι, που είχε στήσει η ῾῾Ανοιχτή Συνέλευση῾῾, έγινε τον Μάιο του 2010, στο κεντρικό πάρκο της Καλαμάτας, στο πλάισιο του STREET FESTIVAL, του Κέντρου Νέων και είχε τρελή επιτυχία!!



















Surreal Χριστούγεννα στην Καλαμάτα;;;;
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!

Σας περιμένουμε!!!

1 σχόλιο:

  1. Φανταστική ιδέα. Αν και δεν θα παρευρίσκομαι λόγω διαμονής στο εξωτερικό ακούγεται σαν ένα καταπληκτικό απόγευματοβραδο! Για χαρά ντάν λοιπόν!! Επίσης, αν μπορείτε, διορθώστε την ημερομηνία 19 Μαιου και κάντε το 19 Δεκεμβρίου, όπως φαντάζομαι θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή