12ο CRITICAL MASS RIDE *1 χρόνο μαζί *

Στο Critical Mass Ride Ιουλίου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί. Συμπληρώσαμε ένα χρόνο κιόλας!!

Από την πρώτη ποδηλατοπορεία, τον Αύγουστο του 2009, έχουν αλλάξει πολλά στην πόλη μας. Πολλά είναι αυτά όμως που θα πρέπει να αλλάξουν στο μέλλον, ώστε να έχουμε αυξημένη ποιότητα ζωής και μια υγιή-ειρηνική καθημερινότητα.

Πάντα μέσα από τις ποδηλατοπορείες μας προωθούμε το ποδήλατο ως το φιλικότερο προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης. Ζητάμε την επέκταση των ποδηλατοδρόμων και των αστικών αναπλάσεων, με σχέδιο και μελέτες, περισσότερο πράσινο σε δρόμους-πεζοδρόμια, να είναι περιποιημένα τα πάρκα και οι πλατείες μας. Προωθούμε την ευγενική οδική συμπεριφορά και τον αλληλοσεβασμό στον δρόμο μεταξύ ποδηλατών, πεζών, οχημάτων. Όσον αφορά το μείζον πρόβλημα των σκουπιδιών, ο κάθε ένας μας θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τα σκουπίδια που παράγει !!! Η λύση για εμάς: Ανακύκλωση και συνοικιακή κομποστοποίηση, ώστε τελικά να μην παράγονται σκουπίδια αλλά μόνο υλικά για χρήση και λίπασμα (κομπόστ).

ΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ: Πάνω απ’ όλα για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα ως κοινωνία, θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε (ο κάθε ένας) τον εαυτό μας, την συμπεριφορά μας, πολλές φορές ακόμα και στάση ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου