Επισήμανση για την συμπεριφορά των ποδηλατών

Παιδιά γειά σας, λέγομαι Α**** και μένω στην Καλαμάτα. Υποστηρίζω τη χρησιμοποίηση ποδηλάτων και λεωφορείων αντί αυτοκινήτου. Θα ήθελα όμως, να κάνω κάποιες παρατηρήσεις ως προς μερικούς ποδηλάτες που το παίζουν ποδηλάτες!!!!!!
Σε σημεία που ο ποδηλατόδρομος έγινε σε βάρος των πεζών πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον πεζό, δεν γίνεται να περπατάς με το παιδάκι σου ή με το καρότσι και να σε κορνάρουν, να σε φωνάζουν "εεεεεε δεν βλέπεις είναι ποδηλατόδρομος" και να σε βρίζουν κιόλας, τόσα χρόνια που δεν υπήρχε ποδηλατόδρομος και χρησιμοποιούσατε τα πεζοδρόμια δεν σας βρίζαμε!!!!!!!!!!!
Επίσης, όπως δεν θέλετε σε περιοχές που υπάρχουν ποδηλατόδρομοι να περπατάνε πεζοί πάνω σ' αυτούς, έτσι και εγώ σαν πεζός δεν θέλω οι ποδηλάτες να χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια που είναι μόνο για πεζούς και να τρέχουν και να απείλειται η ζωή μας.
Ακόμη, όπου υπάρχει διάβαση πεζών προηγείται ο πεζός!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ που ακούσατε τα παραπονά μου και συγγνώμη αν ενόχλησα!!!!!!

Απάντηση από ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ κ' ΠΕΖΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Critical Mass):
Είμαστε σύμφωνοι με την σεμνή στάση που πρέπει να έχουν οι ποδηλάτες। Πρέπει να σέβονται τους πάντες (πεζούς και οχήματα), αλλά και αυτοί με την σειρά τους να σέβονται τους ποδηλάτες. Προσπαθούμε με πολλούς τρόπους, να προωθούμε αυτό το πνεύμα αρμονικής συνύπαρξης των κατοίκων της πόλης μας. Επιπλέον, οφείλουμε να πούμε ότι σε ένα βαθμό αυτό το πρόβλημα διογκώνεται από τη συντηρητική χάραξη του υπάρχοντα ποδηλατόδρομου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου