4o CRITICAL MASS

Το 4ο critical mass Καλαμάτας, θα περάσει από τις Δυτικές Συνοικίες της Καλαμάτας, Ράχη, Αθηνών, Ακοβίτικα, Δυτική παραλία. Σημείο συνάντησης: κεντρική πλατεία στις 4.00 το απόγευμα.



Πιστεύουμε και διεκδικούμε ένα ολοκληρωμένο και διευρυμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων σε όλη την Καλαμάτα, προκειμένου η καθημερινότητά μας να αποκτήσει ποιότητα και ευκολία.
Η περιοχές της Ράχης και παράπλευρα της Αθηνών, είναι πυκονκατοικημένες, με μικρούς και πολλές φορές κακοσυντηρημένους δρόμους. Το ποδήλατο εκεί είναι απλά η λύση! Η περιοχή της Δυτικής παραλίας προσφέρεται ιδανικά για απέραντες ποδηλατάδες δίπλα στην παραλία.
Η συγκεκριμένη περιοχή , ενώ αυτή την στιγμή είναι παρατημένη και απόμακρη , μπορεί να αποτελέσει ιδανικό οικοτουριστικό προορισμό,αφου διαθέτει χιλιόμετρα παραλίας , με άμμο.Πιστεύουμε και διεκδικούμε έναν ποδηλατόδρομο , κατά μήκος της με ένωση με την παραλία της Μεσσήνης
Θεωρούμε και προτείνουμε όχι μόνο ένα εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, αλλά και μια εναλλακτική μορφή ανάπτυξης και εξέλιξης της πόλης μας, με σεβασμό κυρίως στη φύσης της και στην ιστορία της.
Η πόλη μας επεκτείνεται και αλλάζει , αλλά ακόμα παραμένει όμορφη, γιατί πολύ απλά περιτριγυρίζεται από ένα πολύ γοητευτικό φυσικό τοπίο. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να χαθεί, αλλά να το προστατεύσουμε ακόμα και μέσα στην ίδια την πόλη!Πώs;
Διεκδικώντας περισσότερο πράσινο , αναδεικνύοντας και ξαναζωντανεύοντας το υπάρχον πάρκο και σχεδιάζοντας νέα πάρκα τόσο στην (πρώην ) Κηπούπολη αλλά και στις Δυτικές συνοικίες!!! Και όχημα μας είναι το ποδήλατο! Το μοναδικό όχημα που μπορεί να μας αγκαλιάσει και να μας ενώσει όλους!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ 4ο CRITICAL MASS ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!!

Υ.Σ 1: Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΤΑΚΙ!!! ME FUNK KAI DANCE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ VIDEO ΑΠΟ CRITICAL MASS , ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου